Lite svammel

Tänkte förklara det här med varför det ligger en vattenstämpel mitt i mina bilder, detta är för att ingen ska kunna ta mina bilder och använda utan min tillåtelse. Ligger mitt namn där så låter de förmodligen bilderna vara kort och gott, sen får det se lite knasigt ut, hellre det. Varför det sen hamnar i mitten är för att det är en plug in som själv lägger in det utan att jag behöver göra något, och för att det inte ska hamna utanför någon bild. Så, då vet ni det.

Idag när jag bakade kan man snacka om att jag stressade igenom baket, detta har då aldrig hänt mej förr…

20120910-221629.jpg

Måste dela med mej av en kul grej jag såg på facebook oxå, frågan är om den verkligen är på riktigt ;) Hihi

20120910-221835.jpg

Hissen har förresten pajat igen, hoppas jag tar mej ner för att gå till dagis i morgon bitti…
Natti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam