Vad ska man säga?

Varje dag ser likadan ut, klockan ringer 05:10, går till jobbet, slutar 16:00, går till dagis och hämtar Einar, går hem, lagar mat, äter, lägger Einar (ok det gör Olle oftast), duschar, går och lägger mej alldeles för tidigt för min smak, och sen börjar det om igen. Så när sjutton ska man hinna blogga?! Och vad ska jag säga? Hur gör alla andra bloggande mammor som jobbar heltid? Fattar nada. Men jag ska göra ett försök att bättra mej.

3 reaktion på “Vad ska man säga?

  1. Vet preciiiis vad du menar – jag har helt tappat stinget med bloggen. Den betydde så mycket när jag var föräldraledig men nu finns inte tiden eller lusten.
    Tur man har insta och tfn iallafall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam