Efter en vecka på jobbet

Nu har jag jobbat en hel vecka på mitt nya jobb och det har gott riktigt bra! Jag har väl inte kommit in helt i jobbet än (så klart) men de säger att jag är snabb på att lära mej. De har tydligen försökt lära upp tre stycken innan mej utan framgång, så det känns skönt att höra att jag inte är helt dum i huvet…
Det är med att gå upp runt fem på morgonen trodde jag skulle bli vidrigt, men nu när det är ganska ljust ute så är det till och med lite härligt att vara uppe med tuppen och få sej en rask promenad innan frukosten. Jo ni läste rätt, vi får frukost på jobbet, jäkligt najs ;)

I kväll ska vi med Olles familj till gamla Restaurang Kungsholmen som numera heter Trattorian, och jag hyser inga som helst tvivel om att det ska vara lika god mat som alltid när Melker Andersson har ett finger med i spelet. Däremot hyser jag ett agg mot priserna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam