Ooh sköna natt, heliga…

Det är en stolt, men framför allt utsövd, mor som berättar att sonen sovit hela natten i egen säng! Det hände senast för ett år sen typ. Nu hoppas jag innerligt att det är början på en ny era, men jag tvivlar, han var förmodligen bara utmattad för att han var uppe till över tio…

20130303-105203.jpg
Lägger pussel med pappa

20130303-105443.jpg
Ingen tråkig frukost här inte

Och så har vi tagit ett stort steg in i trotsåldern, ibland är han som både döv och helt oförstående för det jag säger och han tycker att det mest normala stället att vara på just nu är på vardagsrumsbordet, ligga sitta eller stå spelar ingen roll, bara det händer på bordet. Det mest retsamma är att han bara skrattar när jag försöker ta ner honom, ju mer jag försöker desto roligare blir det. Blir tokig…

20130303-110103.jpg
Ibland låter jag honom sitta, då blir visst leken ganska kortvarig…

Ser ni tavlan till höger, den har Einar målat, värsta konstnären! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam