En bra början

Då var första arbetsdagen avklarad, det kändes fint att börja en fredag och sen ta helg ;) Allt gick jättebra och jag togs väl om hand, jag fick tom gjort en del arbetsuppgifter, inte bara hälsa på folk och få introduktion. Här kommer jag att trivas, det tror jag.
Det var roligt att många var insatta i vem jag var, de visste att jag har en liten son och jag vet inte hur många som kommenterade att jag bodde så nära jobbet ;) Och på intranätet stod det ”Välkommen Jessie Särnblom”, trevligt!
Och det är här jag kommer att sitta och jobba för fulla muggar:

20130302-115338.jpg

Vi köpte en ny säng till skrutten förra helgen, det har jag glömt att visa… Jag har fått flytta bort lite möbler för att få plats, sängen var två cm för lång för den tänkta platsen. Det blev kanske inte helt harmonisk möblering i sovrummet nu, men det funkar.

20130302-120348.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam