Shit va najs!

Kom precis hem från ett möte på banken, villkoren för våra bostadslån går snart ut så vi var där för att komma fram till vad vi skulle göra härnäst. Vi gjorde som många andra helt fel och band räntan när den var som högst, sjukt trist, men nu kommer vi få ca 16 000 kr mer per år att spendera på vad vi vill och inte ge till banken. Hela 1,5% lägre ränta får vi, jag är så nöjd!
Och dessutom ska vi börja spara ordentligt till en ny handpenning tills vi ska flytta till nåt större, och vi får en fri värdering av en mäklare för att se vart om vårt piff har höjt värdet på lägenheten, eller ja, få veta hur mkt vi bör spara ihop…

Kanske inte världens mest spännande inlägg, men jag vill bara dela med mej av min glädje :)

20130221-123059.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam