Nyfikna?

Jag har haft lite mer än dubbelt så många besökare sista tiden, och jag antar att jag förväntas säga nåt om hur det gick på intervjun jag berättade att jag var på.
Jo ser ni, jag fick en andra intervju rätt snabbt och den var i onsdags. Fast jag vet inte om jag ska kalla det för intervju, för det blev inga frågor, däremot erbjöd de mej tjänsten på stört :) Jag blev så himla paff att jag vet inte riktigt hur jag reagerade, jag hade dagen innan oxå varit på en intervju för ett annat jobb och skulle på intervju nr 2 på torsdagen så det blev kaos i min hjärna. Men jag fick iaf ur mej att jag skulle på en annan intervju och att jag var tvungen att få fundera ett par dagar. Men jag gillar verkligen människorna på detta stället så det var inte ett speciellt svårt val, så jag ringde på torsdagen upp och tackade ja. Så 1 mars börjar jag mitt nya jobb på support center, det ska bli riktigt kul!
En extra fjäder i hatten är att de sa vid intervju nr 1 att de skulle kalla in några fler och sen avgöra vilka som skulle få komma på en andra intervju, men sa sen att de inte pratade med några fler utan var så säkra på mej och sin magkänsla om att det här skulle bli bra. Man blir ju ett huvud längre ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam