Syhörnan

Kom på att jag glömt visa min senaste kreation…
Det gick rätt så snabbt att få klart ett projekt för en gång skull, vanligtvis brukar det antingen ta flera månader eller bara bli liggandes halvklart, men nu tog det bara nån vecka från att jag köpte tyg.

Vagnen fick sej en ny sufflett, en regntålig i skinnimitation med färgglatt foder, Olle tycker att den ser ut som en exklusiv italiensk skinnjacka, haha ;) Eftersom det var den första jag gjorde med yttertyg och allt (sydde innertyg till den förra suffletten) blev den inte helt perfekt, blev lite säckig, men nästa gång blir det bättre när jag fått ändra mönstret en aning. Är ändå nöjd, trots min perfektionism, annars vore jag dum.

20130210-175742.jpg

20130210-175801.jpg

20130210-175815.jpg

Samma kantband som på dynan jag sydde förra året. Funderar på om jag borde börja sälja mina tjänster, ”sy- och tårtservice till er tjänst…”

Skaparlusta

Jag kom på en tokbra idé om att sätta upp en liten hylla på väggen som nattduksbord, men fick avslag av Olle som tänkte på att man kanske måste flytta sängen nångång, mm det gör vi ju jätteofta. Men jag började iaf spåna på lite annat och kom fram till en hygglig design. Problemet med det gamla var att det var alldeles för lågt för vår höga säng så jag missade bordet när jag skulle lägga mobilen på det. Nu är det högre, och imorrn är det dessutom vitt.

20120922-213225.jpg
Svärföräldrarna är på besök i helgen, och titta vilken snygg klocka jag fick av svärmor!

20120922-213354.jpg
Känner mej gött snygg i den ;) Tack!

Nu ska vi kolla Avatar, hej svejs…

Skadeförebyggande…

När vi köpte ny sängstomme ville vi inte köpa den enorma sänggaveln som tillhörde, vi tänkte fixa nåt eget och googlade efter förslag. Många roliga idéer poppade upp och vi fastnade för nåt inte så pretentiöst, lastpallar i roliga färger. Utförandet blev dock sådär… Det har inte känts helt hundra, plus att jag varje morgon vaknar med illmintgröna stickor i händerna som inte är speciellt sköna. Einar vill dessutom gärna trycka upp sej i dem när han sover oroligt och det hade inte varit så himla kul om han skadade sej på nåt vasst, så idag for jag och köpte vaddering och tyg. Klädde in den ena till att börja med, hann inte mer, och det kanske inte vart helt hundra det heller, men mer dämpad färg som tilltalar mej mer, och det ska mycket till för att få en sticka av den här nu.

20120920-230705.jpg

20120920-230724.jpgDet blir säkert bra när vi får upp nattduksbord i rätt höjd, sänglampor och tavlor på väggen.

I övrigt har Einar fått inviga sin vindoverall idag, den funkade bra. När jag hämtade honom berättade de att han målat om stället under målarstunden, bord, stolar, magen, hans hår och även Alfred hade råkat ut för denne konstnär… Igår hade han tagit sej ett gyttjebad med hela utstyrseln på, alla kläder utom strumporna var geggiga, tom mössan. Jag fick skrubba i öron och hårbotten för att få bort det som de missat. Hoppas de är nöjda med att ha en vilding i gänget…

20120920-231550.jpgSå här gjorde han medan jag gjorde välling, tittade bort i 10 sekunder.

Måste visa min fina middag innan jag stänger ner bara, vegetarisk thaimat, jag har blivit värsta thaikocken ska ni veta! ;)

20120920-231918.jpg

Testar att mobilblogga

Hoppas att det här ska funka bättre än med blogg.se’s app, det ser lovande ut men lite förvirrande för mej fortfarande. Kommer nog inte ångra mej, det är mkt mer saker man kan göra här, säg till om det till slut blir för många widgets – tekniska mojänger…

20120908-192649.jpg
Hissen pajade förut, jag fick ringa hissjouren. Som tur var tyckte styrelsen att det var rätt beslut, jag var lite nervös ett tag.