Nyfikna?

Jag har haft lite mer än dubbelt så många besökare sista tiden, och jag antar att jag förväntas säga nåt om hur det gick på intervjun jag berättade att jag var på.
Jo ser ni, jag fick en andra intervju rätt snabbt och den var i onsdags. Fast jag vet inte om jag ska kalla det för intervju, för det blev inga frågor, däremot erbjöd de mej tjänsten på stört :) Jag blev så himla paff att jag vet inte riktigt hur jag reagerade, jag hade dagen innan oxå varit på en intervju för ett annat jobb och skulle på intervju nr 2 på torsdagen så det blev kaos i min hjärna. Men jag fick iaf ur mej att jag skulle på en annan intervju och att jag var tvungen att få fundera ett par dagar. Men jag gillar verkligen människorna på detta stället så det var inte ett speciellt svårt val, så jag ringde på torsdagen upp och tackade ja. Så 1 mars börjar jag mitt nya jobb på support center, det ska bli riktigt kul!
En extra fjäder i hatten är att de sa vid intervju nr 1 att de skulle kalla in några fler och sen avgöra vilka som skulle få komma på en andra intervju, men sa sen att de inte pratade med några fler utan var så säkra på mej och sin magkänsla om att det här skulle bli bra. Man blir ju ett huvud längre ;)

Vart är vi på väg egentligen?

Det finns vissa saker som man faktiskt inte borde slänga ur sej på Facebook så fort man tänker tanken, sånt som inte bara rör en själv t.ex. Om det händer en anhörig någonting kanske man iaf borde ringa de närmsta och berätta innan man berättar för alla ens ytliga bekanta.
Jag kollar Facebook varje dag så jag får reda på saker, men det känns fel att jag ska behöva ringa mina föräldrar och berätta att en anhörig är på sjukhus för att jag har sett det på Facebook.
Jag blir matt…

For girls only ;)

Det är inte ofta som jag slår ett slag för miljön på el bloggo, men idag är det dags.

Ordet menskopp låter inte jättemysigt, det kan jag hålla med om. Men nu är det så att jag har införskaffat en och inser att jag borde ha gjort det för längesedan. Hur många tamponger har vi inte förbrukat fram till idag, förmodligen runt 5000 st för min egen del, det blir en hel del pengar och det stannar ju inte här, jag har väl en 15-20 år kvar kanske.
Så tänk er, att köpa en menskopp för 200-300 kr och slippa köpa dessa små bomullskompisar var eviga månad, att inte behöva byta fler gånger än nödvändigt under dygnet och känna sej nöjd över den saken att du kan ha koppen i upp till 10-15 år, beroende på sort.

Det finns flera olika märken, jag har den HÄR danska varianten OrganiCup, men det finns att köpa från Sverige oxå. Det finns färgglada koppar på Tampongshopen, koppar och tillbehör som fina små påsar på Menskoppen.se och den billigaste finns på M-koppen.

Jag förstår att jag låter som en säljare, men se mej som en miljöförespråkare och ekonomirådgivare i stället, för ni kommer att spara pengar, det lovar jag. HÄR kan du läsa en liten artikel om menskoppen som är lite mer faktabaserad än mitt inlägg.

Orkanen Sandy…

…ställer till det för mina svärföräldrar som i detta nu besöker NY. De skulle flyga hem på torsdag men frågan är om det blir så, men ännu tristare är ju att sitta på ett hotell när man borde vara ute på stan och unna sej god mat, strosa, shoppa och ta en massa fina kort. Det känns lite typiskt dock, för när vi var där i 10 dagar i ferbuari 2010 så lyckades vi pricka in 3 snöstormar och flyget hem flyttades ett dygn. Detta var all snö de fick den vintern, veckan efter kom våren. Olles bror bodde ett tag i NY och även han råkade ut för en orkan eller om det var en storm. Vi väljer våra datum med omsorg ;)

20121029-233731.jpg

Klyscha, det kom in poliser för att köpa donuts på Dunkin’ Donuts när vi satt där ;)

20121029-233842.jpg

Ja men så bra

Det var ju fel i formuläret! Jag fick ett sms som berättade att det inte fungerade och först då testade jag själv min dumme flane och insåg då vad problemet var. Men nu är det fixat, så kommentera på nu ;)

Hemsk dag idag för övrigt, har haft en molande huvudvärk som inte försvunnit, så nu ska jag sova bort den tänkte jag… Men först dagens Einar ;)

20120913-230042.jpg

20120913-230055.jpg
Tittut!
20120913-230108.jpg

Knack knack

Är det någon där?! Jag ser i statistiken att det är tiodubbelt så många fler besökare sen jag bytte plattform för bloggen, men ändå har jag inte sett röken av en enda kommentar. Undrar om det är något fel på formuläret om ingen slängt in ett ”hej” på flera dagar.
Men eftersom jag ogillar när folk tigger om kommentarer så säger jag inte åt er att skriva en massa nu, utan säg mej: är det någon som har försökt att kommentera men misslyckats?

Lite svammel

Tänkte förklara det här med varför det ligger en vattenstämpel mitt i mina bilder, detta är för att ingen ska kunna ta mina bilder och använda utan min tillåtelse. Ligger mitt namn där så låter de förmodligen bilderna vara kort och gott, sen får det se lite knasigt ut, hellre det. Varför det sen hamnar i mitten är för att det är en plug in som själv lägger in det utan att jag behöver göra något, och för att det inte ska hamna utanför någon bild. Så, då vet ni det.

Idag när jag bakade kan man snacka om att jag stressade igenom baket, detta har då aldrig hänt mej förr…

20120910-221629.jpg

Måste dela med mej av en kul grej jag såg på facebook oxå, frågan är om den verkligen är på riktigt ;) Hihi

20120910-221835.jpg

Hissen har förresten pajat igen, hoppas jag tar mej ner för att gå till dagis i morgon bitti…
Natti!